woensdag 9 november 2011

******* behang

Bij het behang plakken maakte David veel ****** geluiden. Behang van 80 cm breed in de breedte geplakt. Niet echt gemakkelijk om te doen.
Het resultaat vind ik super; lekker veel wittinten in de slaapkamer!
Een foto heb ik nog niet van het eindresultaat, eerst moeten de lampjes en stopcontacten gemonteerd worden. Dan is het pas echt af. Dat duurt vast nog even want er blijkt een probleempje te zijn met de electriciteit. Er moet dus een nieuw buisje in de muur met nieuwe draden en dan kunnen eindelijk de lampen gemonteerd worden.

Ook de keuken en de eetkamer gaan met sprongen vooruit. Van stoffige grot gaan we via geïsoleerde muren met originele schouw in de keuken naar strak gestuukte wanden met prachtig herstelde deurkozijnen. Stukadoor is geweest, we gaan weer met sprongen vooruit! Wauw wat een effect!
Keuken zonder plafond

De eetkamer voorzien van een, door de monumentenzorg zo geliefd, scheidingsrandje van 20 centimeter. (Tussen de beide achterdeuren en op het plafond)

Het keukenplafond zit erin.

Weer een verschil; nu mét gipsplaten.


Keuken is stuukklaar, met de nieuwe originele schouw. 

De foto's van de gestuukte wanden in keuken en eetkamer zet ik volgende week een keer op de blog.
En volgende week komt ook Schilder 2. Eindelijk, het huis gaat in de steigers; op naar een laag grondverf voordat de winter begint.

2 opmerkingen:

  1. Respect hoor! En wat een prachtig plafond...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig huis zeg. Dat gaat heeel mooi worden. En wat een verschil hè, als de stukadoor is geweest? Dan reflecteert het licht ineens. Nou gaat T. het hier zelf doen, dus helaas niet iemand die de klus komt klaren... ;)

    BeantwoordenVerwijderen