zondag 30 oktober 2011

Museum Booijmans Van Beuningen

Maurizio Cattelan, Untitled, 2002
In een tijdschrift zag Cecilia een foto van een beeld (een zelfportret) van Maurizio Cattelan. Ze wilde er een keer naar toe, geen probleem; ik ga graag naar het Boijmans! Natuurlijk vonden we niet in één keer het beeld (lees; mama vond het erg leuk om via allerlei zalen naar de juiste zaal te dwalen...).
We kwamen in haar woorden de toren van Babel tegen, Johannes uit de Bijbel, een beeld met oor en neus verwisseld en een mevrouw die ging trouwen.
En ja hoor, uiteindelijk het beeld waar we voor kwamen. Ze vond het fantastisch! Wat deed die man daar op zijn kruk, gezet op zijn bureau, al glurend over de rand van de vloer? En, is 'tie echt?


Is het echt?
'Heat wave' van Joris Laarman, mijn droomradiator!
Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder bezoek aan  koekela. En o wat fijn, óók daar wil ze later gaan werken! Mmmm...heerlijk!



David schroefde op die dag de houten platen op de muren van de keuken. Met daarachter het isolatiemateriaal en alle leidingen. Nu nog de gipsplaten erop en dan mag Stukadoor weer komen. Graag zelfs!

5 opmerkingen:

  1. Hoi Lo, wanneer waren jullie bij Koekela? Ma en ik waren er zaterdagochtend? We hebben elkaar denk ik net gemist...

    X Su

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Judith, Ja die is helemaal geweldig! C. heeft het er nog over!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede taakverdeling: pappa hard aan het werk, moeder en dochter snuiven cultuur. Dank voor dit goede voorbeeld, ga ik morgen ook maar eens proberen... (ben je vrij? Doe je mee? Gaan we culinaire cultuur snuiven.) Groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk uitstapje samen!! En die radiator, zucht, prachtig...

    BeantwoordenVerwijderen