vrijdag 1 juli 2011

Schilder en stukadoor


Onze slaapkamer; Wat wordt het mooi en wat een vooruitgang als Stukadoor de muren strak maakt.
De volgende stap is het spuiten van de muren en het plafond. Ik heb er zin in!

Stukadoor ging e parkeermeter even bijvullen en vanuit het kantoor aan de overkant werd gevraagd om zijn visitekaartje. Daar zijn ook plafonds die nodig een beurt moeten hebben. Voorlopig zit Stukadoor niet om werk verlegen.

Schilder en Zoon zijn op zolder bezig. Ze gaan gedegen te werk alleen een stuk trager dan beloofd. In Rotterdam zeggen ze; Niet lullen maar poetsen. In iets nettere taal heb ik dat vriendelijk maar duidelijk tegen Schilder gezegd. En het resultaat; Een strak gespoten zolder die morgen voor de tweede keer een laag verf krijgt.
RAL 9010 en Farrow & Ball Parma Grey. Mooooooiiiii!!!!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk om te lezen hoe de zaak gaat vlotten. Tip om de mensen sneller te laten werken: haal dat verleidelijke expresso-apparaat van de schouw en biedt een kant en klare koffie aan, liefst niet te heet! Succes verder met de laatste lootjes voor de verhuizing! Groeten, Jan-Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lekker he als de stucadoor door je huis is geweest. Daar knapt de boel altijd zo van op vind ik! Zelf zijn wij ook op zoek naar een stucadoor voor onze buitenboel, en ik vroeg me af of hoe jullie bij deze stucadoor zijn uitgekomen? Ben zelf wel al aan het rondkijken, offertes aangevraagd op: http://www.stucadoor-weetjes.nl/stucadoor-offerte-aanvragen.html enzovoorts maar wil ook graag weten hoe anderen dit aanpakken.
    Groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Sophie,
    We hebben Lobouw gebeld voor advies. (En groothandel in bouwmaterialen) Daar kwam Hans Barends uit Dordrecht als beste uit. Wij zijn erg tevreden!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen