zaterdag 23 juli 2011

Eindelijk meer tijd om te slapen!

Het werk gaat nog steeds door, ook nu we in Dordrecht zijn. Maar naast het werk in het huis genieten we ontzettend van lekker in het huis van Vriendin te zijn, 's ochtends relaxed te kunnen ontbijten en 's avonds goed te kunnen eten. Dat eten is belangrijk; Verschillenden mensen om ons heen zeiden dat David toch wel erg slank werd. Hij heeft nu een aangepast dieet; het slagroomdieet. Het werkt fantastisch. Lekker eten, veel tussendoortjes en minimaal 1x per dag iets met room. Dat laatste lukt goed met alle verjaardagen!

Gisteren was Cecilia jarig. 4 jaar is ze geworden! Heel de dag was ze zo blij! Ze genoot van alle mensen, cadeautjes en lekkere taartjes. Zo lief!
Trakteren op het Kinderdagverblijf!
Doordat we bij Vriendin zijn, vierden  we haar verjaardag iets anders dan normaal. 's Middags heerlijk naar Villa Augustus. High tea voor de opa's en oma's en een taartje met vier kaarsjes voor Cecilia.
Bijschrift toevoegen


In het huis gaat het mooi worden. Schilder is in de hal bezig, de electriciteit is klaar voor de afdekplaatjes, Glaszetter heeft alle ramen bewerkt met stopverf, de badkamer gaat maandag getegelt worden en David is in de keuken heel voorzichtig gestart. Heerlijk dat het goed gaat!
Ook al merken we nu we extra rust hebben en alle deadlines voorbij zijn, hoe moe we zijn. Nog een paar weken doorzetten...er komt een eind aan de verbouwing!

1 opmerking:

  1. O, o, het valt toch allemaal niet mee. Maar houd moed; het einde komt (ooit) in zicht.
    Gefeliciteerd met Cecilia, 4 jaar alweer! Wat heerlijk om kind te zijn, van alle stress pikt ze weinig op - of ligt dat aan jullie kwaliteiten op het gebied van opvoeden? Want ondanks het soms ontbreken van rust, heeft de kleine meid geen tekort aan reinheid en regelmaat. Chapeau!
    X Ruud & Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen