vrijdag 8 juli 2011

Verhuisd!

Op maat gemaakte verhuisdoos voor mijn lievelingslamp

We zijn verhuisd, eindelijk! Wat een werk en gelukkig is alles goed gegaan, dankzij twee gespierde broertjes, een lenige collega en heel handige oudleerling. Natuurlijk ook dankzij Pap die zijn groot rijbewijs uit het stof haalde om zo met een best grote vrachtwagen de spullen te verhuizen.
Naast de verhuizing vierden we Davids verjaardag tussen alle dozen, stof en stress. Zelf vond hij het een heerlijk rustige verjaardag...
Cecilia kocht voor hem een blauwe hoepel, een cadeau met eigen belang zullen we maar zeggen. Papa is er blij mee en Cecilia is er super super blij mee. 's Avonds aten we taart versierd met  drie kaarsjes, bij gebrek aan 34 kaarsjes. Het was gezellig!


Suikerspin en een cadeau hoepel voor papa

Maandag vierde mijn grote broertje zijn 21 ste verjaardag. 21 kaarsjes op een heerlijke Carrot Cake.


21 kaarsjes

Nog een taart; Nu met ons nieuwe huis erop! Pap en mam: Bedankt!
Vandaag hadden we het laatste feestje van de week. De overdracht van ons huis! Gisteren had ik samen met Vriendin het huis brandschoon gemaakt. Het is nog nooit zo schoon geweest in al die jaren! Het resultaat beviel de kopers goed. Ze namen een bos bloemen mee voor ons (wat lief!) en wij trokken een flesje bubbels open. Daarna zetten we bij de notaris de handtekeningen en het Van Limburg Stirumplantsoen is nu opnieuw in handen van een heel blij en gelukkig stel!


Gezondheid, op het nieuwe huis!

En verder; Draden trekken en eindelijk....vloerbedekking!

Draden trekken in de hal

Vloerbedekking! Mooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten