woensdag 13 juli 2011

Een week met deadlines en slaap te kort

Deze week hebben we onderdak in Bodegraven. Heerlijk een opgeruimd huis en ruimte om te koken, spelen en badderen. We genieten ervan. We zijn Cecilia en ik. David heeft hier een nacht geslpaen, dat beviel hem goed. Alleen met alle werkmensen over de vloer is het prettiger om in ons nieuwe huis te slapen. Kun je gewoon tot 6.55 uur blijven liggen als de werkmensen om 7.00 uur binnenkomen.

De zolderkamers zijn af. We hebben er een zitje, water en er ligt een bed voor David. Ook Miss Hoolie woont op zolderverdieping. Ze is zo blij als Cecilia komt! Zaterdag was het erg stil boven, toen ik keek lagen de beide dames te slapen op David's bed.....


De eerste verdieping is geschilderd. En vandaag is Vloerenman gestart. Nog een paar dagen geduld en we kunnen gaan inrichten! Yes!


Vandaag namen we na alle deadlines van deze en vorige week een middag vrij. Heerlijk naar het strand! Het weer was waaierig maar het was heerlijk!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Louise, David, Cecilia en Miss Hooly!
    Niet verbazingwekkend waren wij niet thuis toen jullie aanbelden voor je vertrek. Het was bij ons weer eens een "reis je rot" schema. Pete kwam woensdagavond laat thuis uit Engeland, maar toen zat ik al weer in het vliegtuig richting Toulouse. Daar voor waren mijn werkdagen tot erg laat, ook omdat ik veel in Leeuwarden zit en dan ben je dus niet om 7 uur weer thuis. We hebben vandaag eindelijk vakantie en daar zijn we aardig aan toe. Heel veel plezier in jullie nieuwe huis! Hopelijk kan ook Miss Hooly haar draai snel vinden. Mocht ze hier komen aanlopen dan geven we wel een gil.
    Bedankt voor julie kaartje!
    Groetjes,
    Pete en Luca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke goed dat de voortgang er zo lekker in zit! Vanmiddag nog even mogen bewonderen en gezien dat bovenstaande foto's echt zijn en geen nep. Mensen, het is echt zo mooi als op de foto's! Nog even de laatste lootjes voor de verhuizing... Gr. JK

    BeantwoordenVerwijderen