vrijdag 12 augustus 2011

De eerste week in ons nieuwe huis!

Eerst een foto update; dat kan nu gemakkelijk met ons snelle internet.
Elly en de wiebelwagen kijken in Bodegraven
Het verjaardagscadeau; een blauwe ukelele (joekoelille)
Verjaardagsfeestje bij Villa Augustus met de opa's en oma's
Afscheid van het Kinderdagverblijf, maandag gaat Cecilia voor het eerst naar school!
Het verjaardagsfeestje dat Ro&Es organiseerden voor Cecilia!
Na een week Bodegraven, drie weken in het huis van Vriendin en een super weekend weg in het pas geopende Bed & Breakfast Het Pakhuys (http://hetpakhuys.weebly.com/) in De Rijp (toevallig ook een rijksmonument!), sliepen we voor het eerst sinds een maand in ons eigen bed. En dat was heerlijk!
Het Pakhuys, een aanrader!
Waaifoto in Marken
De eerste paar dagen was het kamperen maar nu gaan we de goede kant op. De badkamer is af, we hebben een woonkamer waar een student heel blij mee zou zijn en de slaapkamers zijn af op wat details na. Stukadoor is weer terug van zijn vakantie in Italiƫ en werkt weer vol passie aan het eetkamerplafond. Zijn grote vriend Timmerman kwam ook langs voor het hang en sluitwerk. Er werd dus weer veel koffie gedronken vandaag! Het enige wat nog ontbreekt is een koelkast (de bestelde koelkast bleek een vrieskast te zijn, heel fijn!) en een kookplaat.


O ja, voordat jullie denken dat David nu in ons nieuwe huis weer graatmager aan het worden is; het slagroomdieet helpt (nog steeds). En wat een geluk dat de Albert Heijn om de hoek zit!

Wat zijn we blij met alle post die we kregen; kaarten, brieven, kaarten voor Cecilia en cadeautjes! Echt super! En heel erg bedankt!

Dit is trouwens een het uitzicht vanuit ons huis. Leuk om naar zo'n pand te kijken, helemaal als er een bruidspaar aan het poseren is!

1 opmerking:

  1. He, he, eindelijk weer een up-date. Ik begon al te denken dat jullie alle klusspullen aan de wilgen hadden gehangen.. Maar nu, wat een verschil met de laatste keer. Wat een schitterende badkamer! Fijn, dat jullie er nu ook echt wonen en het bevalt. Die vrieskist is wel balen, maar kan gebeuren. Ons koffiezetapparaat van 3 weken oud, was ook al weer kapot. De vorige was 13 jaar meegegaan. Wat is het met die apparaten van tegenwoordig?
    Tot zondag! Gr. JK

    BeantwoordenVerwijderen