donderdag 27 januari 2011

Bezichtigingen

Een tijdje heb ik niet geblogd - eerlijk gezegd vond ik het niet doorgaan van de verkoop van ons huis toch een grotere teleurstelling dan ik had gedacht. Je gaat dan echt balen van dat TE KOOP bord in de tuin. Maar goed, gelukkig staat het er nog steeds in en hebben we de eerste bezichtigingen ook weer gehad. In een week tijd twee bezichtingen. Dat is positief. Minder positief is dat ze het niet hebben gekocht. Maar op een dag hapt er iemand toe. Daar zijn we van overtuigd! Volgende week staan er drie bezichtigingen op de agenda; drie nieuwe kansen. Wat zal het lekker ruiken en mooi opgeruimd zijn in huis. Dat is het voordeel van kijkers.

In het oude nieuwe huis zijn we goed bezig. De rioollering begint vorm te krijgen en de aannemer gaat binnen bijna beginnen aan de isolatie. Ook met de vergunningen gaat het goed. Alle voegen mogen nu opnieuw gevoegd worden in plaats van alleen de zwakke plekken. En het oude toch wat zwakke dak mag vervangen worden voordat de vergunning wordt gegeven. Fijn!

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat jullie huis snel wordt verkocht! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer een feest om bij jullie te zijn geweest! Enne... wij hebben er alle vertrouwen in dat er mensen zijn (en wel meer dan 1) die graag in jullie mooie huis willen gaan wonen en van jullie heerlijke tuin willen genieten. Tot die tijd zijn wíj in ieder geval die mensen die er van genieten als we bij jullie zijn!

    Liefs R&S

    BeantwoordenVerwijderen