vrijdag 11 februari 2011

Bod en keuring!

Er is weer hoop aan de horizon! Een enthousiast stel heeft een bod gedaan op ons huis en willen er graag gaan wonen. Ze zijn zo serieus dat ze vandaag een bouwtechnische keuring hebben laten uitvoeren. Er kwam dus vandaag een man in ons huis voorzien van ladder, vochtmeter en computer. Zijn eindconclusie voor de mensen is; Je kunt het huis met een gerust hart kopen!
Zoals het er nu naar uit ziet, betekend dat we per juli in ons nieuwe huis gaan wonen. Dat is helemaal perfect. Nu maar hopen dat het allemaal voorspoedig met hun financiering gaat. We zijn er tenslotte nog lang niet, hebben we door ervaring geleerd.

In het klushuis gaat het ook goed. Voorzetwanden worden  er nu geplaatst. David heeft er plezier in! Over twee weken is het weer vakantie; we gaan niet naar de Bahamas maar we gaan wel weer lekker klussen!

2 opmerkingen:

  1. goed nieuws! ik hoop voor jullie dat de koop dit keer wel doorgaat!
    succes!

    groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi bericht! Dat gaat vast nu wel lukken. Fijn dat het ook met de nieuwe woning goed loopt. Is de bouwvergunning al definitief? Wij hebben de klus op de vliering afgerond en kunnen nu lekker in de nok van ons huis achter ons bureau zitten (net zoals nu!).
    Groeten van Jan-Kees

    BeantwoordenVerwijderen