zondag 9 januari 2011

Miss Hoolie

Onze poes was toe aan een onderhoudsbeurt. Met een half jaar mogen poezen gesteriliseerd worden en afgelopen vrijdag was het de beurt aan Miss Hoolie. Cecilia zou haar poes naar het ziekenhuis brengen. Nou, dat vond ze niet zo spannend want ze wist dat daar zusters en broeders waren en dat Miss Hoolie snel een bedje zou krijgen. Net zoals bij mama, een paar maanden eerder.
's Avonds haalden we een actieve Miss Hoolie met kap op. Geen gezicht zo'n ding en eigenlijk ook zielig. Na twee dagen en veel viezigheid (het beest kan zich niet schoonhouden) hebben we de kap maar vervangen voor een stuk panty met vier gaten erin. Dat staat ook niet echt leuk maar Poes is veel vrolijker, kan zich weer wassen en blijft toch van de wond af. Ideaal!

2 opmerkingen:

  1. Ach, arme Miss Hooly... We dachten dat je er een goed huis had gekregen. Maar nee hoor; ze maken een worstje van je! Veel beterschap, knap maar snel weer op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Louise, David, Celilia & Miss Hooly,

    Wat ontzettend gezellig om jullie verhalen te lezen!! Het is al een flink boekwerk geworden zeg.. Leuk om door de verhalen heen de vooruitgang te lezen. Lekker dat jullie steeds beter in jullie klusproject komen te zitten en het ook steeds vastere vormen gaat aannemen. We willen jullie heel veel klusplezier toewensen en ook veel beterschap voor arme miss Hooly!!

    Natuurlijk blijven we al jullie belevenissen volgen!! Liefs Hesther & co

    BeantwoordenVerwijderen