donderdag 13 januari 2011

Balen en behang uitkiezen

Van de week ben ik met Cecilia naar een behangwinkel geweest. Ik had al eens op internet rondgekeken maar in het echt behang uitzoeken is natuurlijk veel leuker.
Het grappige aan Cecilia is dat ze gek is op de kleur blauw. Ze had bedacht dat haar kamer lichtblauw en donkerblauw moest worden maar ook een beetje roze.
Tijdens het binnenkomen in de winkel zag ze direct roze Hello Kitty behang. Dat was ook heel leuk maar gelukkig had ik een tactische ingeving door te zeggen dat ze toch voor blauw behang wilde gaan. Dat werkte. In een van de eerste boeken zag ze een soort moderne versie van blauw/zeegroene toile de jouy behang met een 'prins en prinses'. Ze is eruit, het wordt het prinsessenbehang! Nu wij nog...!


Een dag later kregen we een baal telefoontje van de makelaar. Het mannelijke deel van de kopende partij  is ontslagen. Dat betekend; geen verkoop van ons huis. Terwijl dinsdag de taxateur nog was langs geweest om een taxatierapport te maken dat nodig is voor de hypotheek. Nu ben ik altijd voorzichtig geweest in het 'te vroeg jubelen'. Mijn statement is; eerst de handtekeningen bij de notaris en dan pas een fles champagne. Maar toch ga je wel heel erg hopen dat het goed komt als je zover in het proces bent van de verkoop.
Dus we gaan weer opnieuw beginnen in het proces van kijkers en bezichtingen. De ramen zijn weer gelapt en bloemen staan op tafel - kijk allemaal even op; http://www.funda.nl/koop/dordrecht/huis-47861106-van-limburg-stirumplantsoen-1/ en tip je huis zoekende vrienden!

1 opmerking:

  1. het is een geweldig huis, maar helaas te mooi om waar te zijn voor ons.. wij zouden dan eerst ons eigen huis te koop moeten zetten en verkopen voordat we ergens anders aan kunnen denken. en zover zijn we nog niet..

    het is wel duidelijk dat cecilia net zo artistiek is als haar ouders.
    dat wordt vast een geweldig mooie kamer!

    veel succes met de verkoop!

    groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen