vrijdag 21 oktober 2011

Foto's en een nieuwtje

Na een maand blog-vrij te zijn geweest, wordt het tijd voor een update. Misschien vraag je je af; doen ze daar nog iets in dat huis in Dordrecht? Jazeker, we gaan gewoon verder.
  • Onze slaapkamer is nu bijna af, kastombouw is klaar. Nu nog behangen, lampen monteren en genieten!
  • De lampen op zolder zijn aangesloten. Heel mooi, witte strakke spots. Veel beter dan het peertje wat er eerst hing!
  • Alle wisselschakelaars werken nu. Extra fijn als je in een donker huis thuis komt, lampje aan en het hele trappenhuis is verlicht. Heerlijk!
  • De voorzetwanden zijn geplaatst in de eetkamer.
  • De keuken is nu definitief besteld (yes, joepie jee!), David is bezig met het aanleggen van alle aansluitingen voor gas, water en stopcontacten en dan kunnen ook daar de voorzetwanden dicht.
Wat fijn om herfstvakantie te hebben.

Gelukkig doen we ook nog andere leuke dingen!
  • David had een bijzonder concert op de toren van Dordrecht. Hij begeleidde een sopraan die een cantate zong van J.S. Bach (Die Seele ruht). Het bijzondere was dat de dame beneden aan de kade zong voor groepen die voorbij kwamen in een fluisterboot. Gelukkig was het een van de mooiste weekenden van oktober dus ook mijn Oma kon lekker meegenieten!
  • Eindelijk bedankten we mijn moeder voor het jaar oppassen met het lang beloofde diner in Visrestaurant De Stroper.


  • Vorige week ben ik in Saarburg geweest. Helaas niet op vakantie, toch voelde het soms wel zo. Een hele week met alle schattige VMBO- ers van klas 3 op werkweek geweest. Veel cultuur gesnoven, stoere Olie Boelie Coelie race gelopen, een boze jager ontmoet, lekkere ontbijtjes gegeten, niet willen slapen omdat het zo gezellig is met elkaar, nachtwacht lopen op de gangen, in het ziekenhuis geweest (gelukkig niet voor mezelf) en de meest lekkere bonbons voor David meegenomen.  Maar wat miste ik soms David en Cecilia!
Chagall ramen in St. Etienne in Metz


Verder genieten we ontzettend van ons nieuwe kleine kindje wat we verwachten. De meeste vrienden en familie zullen het nu wel weten...Dus een heel groot nieuwtje is het niet meer. Maar wat zijn we er blij mee! De twintigweken echo hebben we van de week gehad, zoals het er nu uitziet is het kindje gezond en weten we dat het een ... wordt! Dat vierden we met een lekker taartje in Villa Augustus!

3 opmerkingen:

  1. wow, wat een prachtig positief blogje zeg! allemaal goed nieuws, en wat een mooie verwachting weer.
    We wensen jullie een goede zwangerschap verder!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gemeen hoor, dat je me nu zo nieuwsgierig maakt of ik een jongetjes- of meisjesspeelkameraadje krijg... Ik moet zeker nog twintig weken wachten voor ik het mag weten? Wel super fijn dat het goed gaat.

    Groetjes van Oliva
    en haar pappa en mamma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!!!

    Fam Ph.G Mak

    BeantwoordenVerwijderen