zondag 5 september 2010

In spijkers met koppen staan

Afgelopen week heeft David elk vrij moment besteed aan het slopen in ons huis. Het voorgespannen behang (zooo 1900...) is van de muren af, de badkamer is gestript, het Bruynzeel keukenblok is eruit en de zware ijzeren afvoer van het toilet heeft hij er met grof geweld uitgehaald.  David had alles gesorteerd en dus was het afgelopen zaterdag weer eens tijd voor een aanhanger van DU-DO. Vier keer zijn we heen en weer gereden naar de stort. Twee keer een aanhanger vol met hout, een keer een kar met behang op jute en de laatste kar met platen gips, een toiletpot en wasbak. De laatste kar was in een recordtijd van een halfuur vol geladen en geleegd op de stortplaats. Lees; 10 minuten terugrijden naar huis, in 10 minuten de kar vol gooien met gipsplaten en binnen 10 minuten waren we weer terug op de stortplaats. Gelukkig net op tijd voor dat de stortplaats dicht ging.
Het huis is nu weer opgeruimd, het ziet er weer strak uit! Ik heb zin om er te gaan wonen!

Tijdens het vol laden van houtkar nummer twee, sprong David iets te enthousiast op een plank om die te breken. Ondanks dat David minder fashionable klust dan ik, zijn zijn klusschoenen toch van iets mindere kwaliteit. Gevolg; een spijker in zijn voet. Natuurlijk ging het volgens David heel goed met zijn voet en moest ik mij geen zorgen maken. Maar gelukkig is hij nu toch even naar de huisartsenpost om de boel te laten checken.

Wat een 'Zonnige zomer'!
En waar was Cecilia tijdens de klusdag? Bij tante Suus. Toen ik haar 's ochtends bij Suzanne bracht, zei ze direct; Mama, je moet nu weggaan!!! Nou, dat is duidelijke taal.
Wat heeft ze het weer naar haar zin gehad! Lekker in bad, buiten lopen en spelen. Gelukkig kwam oom Ruud ook weer snel thuis en dat vond Cecilia heel gezellig. Lekker met zijn drietjes patat met appelmoes eten. 's Avonds mochten David en ik van een heerlijke Italiaanse aftherparty genieten. Volgend jaar met zijn vijven kamperen in Italië?

Conclusie van de dag; we hebben hard gewerkt en spijkers met koppen geslagen.

1 opmerking:

  1. Hoi Lo,

    Wat een leuke web-log! Heerlijk om alle veranderingen aan jullie Rozenhof te volgen. Het gaat vast en zeker lukken. Enne... je weet het; een oppas voor Cecilia is zó geregeld!

    X Su

    BeantwoordenVerwijderen