dinsdag 28 december 2010

Shoppen voor de badkamer

Gelukkig is het vakantie, we hebben nu dus alle tijd om dingen voor ons nieuwe huis uit te zoeken. Leuk om te doen. Vandaag en gisteren was de badkamer aan de beurt. We hebben al een tijdje zitten brainstormen over de stijl van de badkamer. In de ruimte zitten kraaldelen in een oude grijsblauwe tint, die we graag willen behouden. Dat betekent dat niet heel de badkamer betegeld gaat worden maar alleen de natte ruimtes.

We hebben gekozen voor tegels van 60*60cm in een grijzige taupe kleur. De tegels lopen van de vloer door achter de douche en het toilet. Verder willen we de oude witjes die in de keuken en het toilet zaten opnieuw gebruiken. De vraag is; gaan we die gebruiken op de ombouw van het toilet of wordt het gebruikt op een andere plek in het huis? We zijn er nog niet uit.
Al het houtwerk gaat geschilderd worden in de oude blauwtint (niet exact dezelfde kleur als op de foto, dat is wel erg grijs....) en het sanitair is fris wit!

Een van de badkameronderdelen komt uit de IKEA. Leuk om daar weer eens te zijn; een paar collega's gesproken ( wat is het toch fijn om vakantie te hebben!) en een vriendin van vroeger.
Tegels uitzoeken -  het wordt de lichte in combinatie met 'blauwige' witjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten