zondag 12 december 2010

Keuken

In de periode dat we meer aan het wachten zijn dan actief klussen, gebruiken we de tijd nuttig. Een badkamer en keuken uitzoeken kost veel tijd (en is heel leuk om te doen!). Voor de keuken ben ik al een tijdje aan het kijken. Strakke lijnen, weinig afleidende accessoires en licht zijn de kernwoorden.
In een van mijn favoriete tijdschriften staan vaak advertenties van Bulthaup. Wauw, wat een geweldige keukens en wat een doordacht concept. En niet te vergeten; de showroom op het Westplein in Rotterdam. Fantastisch, je weet gelijk waarom je een Bulthaup wilt.

Natuurlijk is het de uitdaging om ergens anders een vergelijkbaar concept te vinden dat goedkoper is. De prijs blijft erg belangrijk. Het gaat tenslotte niet om de naam maar om het totale plaatje.
We zijn daarom ook bij Bruynzeel geweest. Een heel ander concept maar als je goed weet welk beeld je in je hoofd hebt, kom je dicht bij de Bulthaup uitstraling. Met dit verschil dat we bij Bulthaup op de prijs hebben gelet en bij Bruynzeel niet. Wat geen verschil is dat beide zaken erg klantvriendelijk zijn en nog geen gekke acties hebben aangeboden als; als je vandaag de keuken koopt, dan krijg je een pannenset, mountainbike en BBQ cadeau. Gelukkig maar want daar houden we niet zo van .....

Ik ga zo de beide keukentekeningen eens inscannen. Misschien kan ik ze plaatsen op de site.
Dit weekend hakken we de knoop door. Wordt het een Bruynzeel of een Bulthaup?

3 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar de tekeningen Lo!

    XSu

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga ook eens kijken bij Tieleman keukens in Middelharnis. (www.tieleman.nl)

    Ben zelf ook helemaal gek van het Bulthaup concept en heb bij Tieleman een Next 125 keuken gekocht die precies in dat concept past en voor een prijs wat beter bevalt dan de Bulthaup en geen opdringende verkoper en rare akties. Prijs is prijs en die is top.

    Groet Jacob

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh ja, je kunt er heerlijk lunchen in hun eigen lunchroom en er is voor de kids een echte bioscoop en een aantal playstations.

    Ben onwijs goed behandeld daar.....

    Groet Jacob

    BeantwoordenVerwijderen